Vanuit Stichting Beach Sports hebben wij als doel gesteld dat wij ons niet alleen richten op de sportieve activiteiten.
Onze rol gaat verder, vandaar dat wij dit hebben vertaald in 3 voor ons essentiële pijlers:

Danny de Graaf (33)
Danny is al 15 jaar werkzaam als jongerenwerker in de stad Amersfoort. “In die tijd heb ik een uitgebreid netwerk opgebouwd bij zowel de jongeren uit de stad als organisaties in de welzijns- en onderwijssector. Mijn kwaliteiten liggen voornamelijk op organisatorisch gebied op het gebied van netwerken. Ik voel me als een vis in het water wanneer ik nieuwe contacten kan leggen met personen en instellingen die hetzelfde doel hebben als ik, namelijk de (kwetsbare) inwoners van Amersfoort motiveren en waar nodig ondersteunen om zich te ontwikkelen tot zelfredzame burgers.
Naast mijn gezin, is voetbal mijn grootste hobby. Ik speel al 15 jaar selectievoetbal waarvan de laatste 7 jaar in het 1e elftal van ASC Nieuwland. Hierdoor is mijn netwerk binnen de voetbalwereld zeer groot, iets wat goed van pas komt bij een sportief evenement als Amersfoort Beach. Daarnaast weet ik als bedenker en organisator van Muziekfestival 033Live als geen ander wat er allemaal komt kijken bij de organisatie van een evenement van grote omvang. Een ideale combinatie dus!

Jelte Bakker (31)
Jelte is afgestudeerd aan de ALO en vader van 2 jonge kinderen. Met sport en vrijetijdskunde als voornaamste pijler en de didactische vaardigheden van een docent zorgt Jelte er voor dat het bedachte programma ook daadwerkelijk uitgevoerd kan worden. “Na mijn opleiding ben ik gaan werken als buurtsportcoach in de krachtwijken van Amersfoort. Nadat ik verder wilde, ben ik deels voor mezelf begonnen. Na het combineren van jobcoaching, lesgeven aan een MBO niveau 1 klas en een eigen onderneming heb ik in 2015 de stap gezet richting volledig zelfstandig ondernemerschap.
Vanuit mijn eigen ontwikkelde ‘Sportivate’ gedachte wil ik sport erkend zien als middel voor maatschappelijke groei. Sport is voor mij namelijk veel meer dan rondjes rennen of tegen een bal aan trappen. Sport is bewegen, sport is emotie, sport is spelen en plezier hebben, sport is persoonlijke groei. Kortom, sport is voor iedereen. Vandaar dat ik hoop dat wij met Amersfoort Beach zoveel mogelijk mensen in beweging kunnen krijgen.”

Dirkjan Beeftink (37)
Dirkjan werkt als traject begeleider en jobcoach bij de Gemeente Amersfoort. “Vanaf het begin van mijn werk carrière ben ik al bezig met begeleiden en coachen. Eerst ruimt 10 jaar als medewerker sportontwikkeling en nu op het gebied van werk, inkomen en zorg. Daarnaast ben ik de afgelopen jaren op projectbasis actief geweest bij de organisatie van lokale evenementen.
Mijn sportieve hart klopt voor het voetbal, waarbij ik zowel als speler en als trainer actief ben.
Mijn motto is ‘Leven is Geven’, vandaar dat ik met Amersfoort Beach een geweldig evenement wil geven aan de sportende inwoners van Amersfoort.”

Dennis Blewanus (21)
'Ik ben een 4e jaar Sportkunde student aan het Windesheim Zwolle. Door mijn studie heb ik de kunde ontwikkelt om een evenement via een andere invalshoek te benaderen.Daarnaast ben ik al 3 jaar actief binnen de sales branche. Mijn communicatieve vaardigheden zijn hierdoor goed ontwikkeld. Mijn wens: door middel van het opereren op onderzoekend niveau en het inzetten van mijn communicatieve vaardigheden, een meerwaarde betekenen voor het fantastische team dat zich inzet voor de organisatie van Amersfoort Beach. Door Sport & Fun op de juiste manier te combineren, creëren we een plek waarbij iedereen op een laagdrempelige wijze in beweging kan zijn en plezier kan hebben met elkaar.’

CONTACTINFORMATIE

Voor vragen kunt u contact opnemen via:

info@stichtingbeachsports.nl

(Jelte Bakker)